La CGT som un sindicat que ha crescut molt en els darrers anys. Aquesta és una bona senyal ja que demostra que la nostra organització i l’anarcosindicalisme són eines adecuades per la millora de les condicions de vida de la classe treballadora. Ara bé, aquest creixement també suposa un repte important.

Està clar que partim d’una societat on la cultura política imperant es basa en la submisió i en delegar tasques sindicals als membres del comitè o juntes de personal. Aconseguir empoderar-nos és un procés complicat i llarg. Però justament per això, com a organització hem d’esforçar-nos i dotar-nos del màxim d’eines i estratègies per tal de garantir que les persones que s’afiliin puguin acabar implicant-se i participant activament.

Tot el que llegireu és fruït d’un taller-debat dut a terme el 21 de Novembre de 2020 a Barcelona entre més de 20 afiliades provinents de diferents sindicats i federacions. És a partir del debat i coneixement col·lectius que s’el·labora el contingut. Esperem que us resulti útil

Versió en català:

https://nuvol.formaciocgt.cat/index.php/s/zbDsWQHtd6XSSt5

Versió en castellà:

https://nuvol.formaciocgt.cat/index.php/s/32E3KJMZ59mb8Jo


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *