Ningú fa vagues per plaer. La vaga és una de les eines que la classe treballadora ha tingut per lluitar contra l’explotació que sempre ha patit per part de les clas-ses dominants. Aquestes classes dominants ens tenen declarada una guerra, i com a tal hem de respondre, perquè sols a partir de la consciència de l’existència d’aquesta guerra de classes podrem organitzar-nos i respondre en conseqüència. Les classes dominants no ens regalen cap dret, si fos per elles ens moriríem de gana mentre ens obliguen a seguir treballant. És la resistència que presentem la que marca els límits de la seva opressió i explotació.

Aquesta guia no pretén ser sols una eina útil per facilitar la realització tècnica de les vagues (com con-vocar-la, terminis, etcètera), sinó que també busca fer reflexionar i donar eines sobre com posar-la al mig dels conflictes per obtenir el màxim rendiment d’aquestes.

Per tant, aquí teniu “Parem les màquines! Guia per a la convocatoria i realització de vagues”

Versió en català:

https://nuvol.formaciocgt.cat/index.php/s/HFsZypKN8QsKygk?dir=undefined&path=%2FAcci%C3%B3%20Sindical&openfile=4295

Versió en castellà:

https://nuvol.formaciocgt.cat/index.php/s/HFsZypKN8QsKygk?dir=undefined&path=%2FAcci%C3%B3%20Sindical&openfile=4303


0 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *